Sulama havuzuna düşen domuzları belediye ekipleri kurtardı

TAKİP ET

Sulama havuzuna düşen domuzları belediye ekipleri kurtardı, başlıklı haberin detayında; Bursa'da sulama havuzuna düşen yavru domuzlar, belediye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Reklam
Reklam

Bursa’nın Gemlik ilçesi Narlı Mahallesi’nde bulunan zeytinlik alanda sulama havuzuna domuz düştüğü ihbarını alan Gemlik Belediyesi ekipleri harekete geçti. İçi boş olan sulama kanalında aç ve susuz kalan domuzları iğne ile uyuşturan ekipler, hayvanları daha sonra çıkardı. Sağlık kontrolü yapılan domuzlar doğaya salındı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Sulama havuzuna düşen domuzları belediye ekipleri kurtardı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "19.09.2021" tarihinde "ÇEVRE" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ÇEVRE" haberleri kategorisinde yer alan Sulama havuzuna düşen domuzları belediye ekipleri kurtardı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.