Şuhut'ta köy yollarının tamamı ulaşıma açıldı

TAKİP ET

Şuhut'ta köy yollarının tamamı ulaşıma açıldı, başlıklı haberin detayında; Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesine bağlı köylerde hafta sonu yaşanan yağış sonrası kar kalınlığı 20 santimetreyi buldu. Kapanan köy yolları İl Özel İdare ekiplerince ulaşıma açılırken, yetkililer ilçede

Reklam
Reklam

kapalı köy yolunun bulunmadığı belirtti.

Afyonkarahisar'da hafta sonu yağan kar sonrası ilçe adeta beyaza büründü. Yağış sonrası Şuhut'ta kar kalınlığı 20 santimetreyi buldu. Şuhut Özel İdare Müdürlüğü karla mücadele ekibi, kapanan köy yollarını ulaşıma açmak için gece gündüz yoğun bir mesai harcadı. Şuhut-Afyonkarahisar yolu rampası, Karlık, Dadak, Bademli gibi bir çok köy yolunda çalışma yapan ekipler köy yollarını ulaşıma açtı. Köy yollarında kar küreme ve ardından tuzlama çalışması yapan ekipler yoğun kar yağışına rağmen yolların tamamını ulaşıma açtı.




Şuhut'ta köy yollarının tamamı ulaşıma açıldı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 24.01.2022 tarihinde GENEL haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. GENEL haberleri kategorisinde yer alan Şuhut'ta köy yollarının tamamı ulaşıma açıldı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)