Sudan'da hükümet karşıtı protesto için halk yeniden sokaklarda

TAKİP ET

Sudan'da hükümet karşıtı protesto için halk yeniden sokaklarda, başlıklı haberin detayında; Sudan'ın başkenti Hartum'da hükümetin feshini isteyen halk yeniden sokaklara akın etti. Protestocu vatandaşların olası eylemlerini engellemek amacıyla ordu tarafından güvenlik önlemleri alındı.

Reklam
Reklam

Sudan’da günler önce başlayan hükümet karşıtı protestolar devam ediyor. Cumhurbaşkanlığı Sarayı önünde gerçekleştirilen eylemler ülke genelinde bugün de devam ediyor. Hükümeti politikalarında başarısızlıkla suçlayan halk, ‘’Günaydın 21 Ekim Devrimi’’ sloganıyla sokaklara akın etti. Günlerdir devam eden protestolar nedeniyle başkent Hartum’da güvenlik üst seviyelere çıkarıldı. Yolları kapatan eylemciler, hükümetin feshini talep ediyor.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Sudan’da hükümet karşıtı protesto için halk yeniden sokaklarda" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "21.10.2021" tarihinde "DÜNYA" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "DÜNYA" haberleri kategorisinde yer alan Sudan’da hükümet karşıtı protesto için halk yeniden sokaklarda başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.