Su kuyusuna düşen koyunu kurtarmak isterken canından oldu

Su kuyusuna düşen koyunu kurtarmak isterken canından oldu, başlıklı haberin detayında; Mersin'in Tarsus ilçesinde bir kişi su kuyusuna düşen koyunu kurtarmak isterken canında oldu.

Olay, ilçeye bağlı Belen Mahallesi’nde meydana geldi. Besicilik yapan Mustafa Çimen (48), koyununun su kuyusuna düştüğünü gördü. Su kuyusunda koyunu çıkarmak isteyen Mustafa Çimen dengesini kaybederek 16 metre derinliğindeki kuyuya düştü. Sesin geldiği yönü araştıran komşuları kuyunun içinde Mustafa Çimen’in cansız bedeniyle karşılaştı.

İçinde su ve metan gazı bulunan kuyuda hayatını kaybeden Çimen’in cansız bedenini olay yerine gelen jandarma ve itfaiye ekipleri kuyudan çıkardı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.

"Su kuyusuna düşen koyunu kurtarmak isterken canından oldu" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "11.07.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Su kuyusuna düşen koyunu kurtarmak isterken canından oldu başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.