Su borusu patlayınca yol çöktü, evler ve iş yerleri sular altında kaldı

Su borusu patlayınca yol çöktü, evler ve iş yerleri sular altında kaldı, başlıklı haberin detayında; Adana'da bulvar üzerindeki su borusunun patlaması sebebiyle yol çöktü. Yolun çökmesiyle boru hattından akan sular nedeniyle evler ve iş yerleri su altında kaldı.

Alınan bilgiye göre, Çukurova ilçesi Yüzüncüyıl Mahallesi Necip Fazıl Bulvarı üzerinde Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi’ne (ASKİ) ait su borusu henüz belirlenemeyen bir nedenle patladı. Borunun patlaması sebebiyle bulvarın üzerindeki yol çöktü. Yolda yaklaşık 8 metre çapında çukur oluştu. Oluşan göçük nedeniyle bulvar trafiğe kapatılırken, borudan akan sular nedeniyle çevredeki evler ve iş yerleri de su altında kaldı.

İş yeri su altında kalan Enes Yıldız, ”Burada 3 yıldır, belki 4 senedir su borusu patlıyor. Her seferinde söylüyoruz düzgün yapmıyorlar. Sürekli asfalt patlıyor, yama yapıyorlar. Bu suyun çekilmiş hali, burası göl olmuştu. Belki bir buçuk saat suyun geçmemesi için etrafı taşla doldurduk. Buraların halini görüyorsunuz. Mecbur biz temizleyeceğiz. Mağdur oluyoruz. İçerisi su altında kaldı. Dükkanın içerisinde bir sürü mal vardı, hepsi su oldu” diye konuştu.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Su borusu patlayınca yol çöktü, evler ve iş yerleri sular altında kaldı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "07.09.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Su borusu patlayınca yol çöktü, evler ve iş yerleri sular altında kaldı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.