Steve Jobs'un 400 beygirlik BMW Z8 model arabası satılıyor

TAKİP ET

Steve Jobs'un 400 beygirlik güç üretebilen ve özel olarak imal edilen plakalığı ile beraber açık artırmaya çıkacak olan BMW Z8 model arabası şimdiden ilgi odağı oldu. Yaklaşık 400 bin dolara satılacak olan araçta BMW marka cep telefonlarının da olduğunu görüyoruz.

Reklam
Reklam

Steve Jobs’un 400 beygirlik BMW Z8 model arabası satılıyor

Kurduğu şirketlerle dünyanın değişmesine sebep olan Steve Jobs’un üstün zekası sayesinde teknoloji yeni bir döneme girmiş ve aynı zamanda kendiside bu dönemde oldukça yıpranmıştı. Kendi kurduğu şirkette saf dışı bırakılan Steve Jobs bu dönemde bile açtığı şirketi zirveye çıkararak oldukça büyük bir lider ve girişimci olduğunu bütün düşmanlarına göstermişti. İşte bu anda hisseleri düşen ve gerileyen Apple tekrar Steve Jobs’u işe aldı. Tekrar şirketin CEO’su olan Steve Jobs satışların fırlamasına sebep olduğu gibi dünyayı değiştiren teknolojilerin de çıkartılmasına sebep oldu. Bu anlamda kendisine teşekkür ediyor ve onun özel plakalı aracı olan ve 400 beygir güç üretebilen spor otomobili BMW Z8 hakkında bilgi verelim.

STEVE JOBS BU SPOR ARABAYI KULLANIYORDU

Dünyayı değiştiren teknoloji adamı Steve Jobs’un bu arabayı günlük hayatında kullandığı biliniyor ki zaten bu yüzden fiyatının beklenenden daha yüksek olması bekleniyor. Aracın şu ana kadar yaklaşık 30 bin kilometre kadar yol yaptığı biliniyor ki arabayı görenlerin yorumlarına araba oldukça temiz ve çalışır durumdadır. Sotheby’s açık artırmasına yeni sahibine kavuşacak ve içerisinde halen Steve Jobs’un parfümü kokan bu otomobilin fiyatının 400 bin dolar seviyelerinde olması bekleniyor.

Bu araçlarda yukarıdaki resimde gördüğünüz gibi orijinal BMW marka telefonlar bulunuyor. Bu telefon Motorola üretimidir ve zamanın oldukça fazla ilgi gören kapaklı ve aynı zamanda antelli modelleri arasındadır. 6 Aralık 2017 tarihinde gerçekleşecek olan açık artırmada aracın yeni sahibiyle birlikte kaç paraya satılacağını da oldukça merak ediyoruz. Apple gibi büyük bir şirketin Steve Jobs’a olan saygıların ötürü bu otomobili almaları ve Apple Park’ta bir yere koymaları bekleniyor ama tabi aracın satışı konusunda henüz bir bilgi ortaya atılmamıştır.