SSB Başkanı Demir: "Kontrol botumuzun artık seri üretimine geçiyoruz"

TAKİP ET

SSB Başkanı Demir: "Kontrol botumuzun artık seri üretimine geçiyoruz", başlıklı haberin detayında; Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, dünyanın en büyük seri gemi inşa projesi olan 122 botun üretileceği 'Kontrol Botu' projesinde seri üretim aşamasına geçildiğini duyurdu.

Reklam
Reklam

Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda dünya gemi inşa arşivlerindeki en büyük seri gemi inşa projesinde 122 botun üretileceği ‘Kontrol Botu’ projesinde seri üretim aşamasına geçildiğini bildirdi. Demir, “Kontrol botumuzun artık seri üretimine geçiyoruz. Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü için 122 bot üreteceğimiz projeyle düzensiz göçle mücadele, arama kurtarma, kaçakçılıkla mücadele ve denizden emniyet/güvenlik operasyonlarını daha etkin gerçekleştirmeyi hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"SSB Başkanı Demir: “Kontrol botumuzun artık seri üretimine geçiyoruz”" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "17.09.2021" tarihinde "BİLİM VE TEKNOLOJİ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "BİLİM VE TEKNOLOJİ" haberleri kategorisinde yer alan SSB Başkanı Demir: “Kontrol botumuzun artık seri üretimine geçiyoruz” başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.