Sosyal mesafeyi unuttular, film seyreder gibi kazayı izlediler

TAKİP ET

Sosyal mesafeyi unuttular, film seyreder gibi kazayı izlediler, başlıklı haberin detayında; Kastamonu'da Cumhuriyet Caddesi üzerinde karşıya geçmek isteyen yayaya otomobil çarptı. Çevredeki vatandaşlar ise sosyal mesafeyi unutarak meydana gelen kazayı film Seyreder gibi izledi.

Reklam
Reklam

Kaza, Kastamonu Cumhuriyet Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sürücüsü öğrenilemeyen 74 DA 714 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmek isteyen Gülşen C.’ye çarptı. Çarpmanın etkisiyle bir süre sürüklenen Gülşen Gülşen C., yere düştü. Olayı gören vatandaşlar ise sosyal mesafeyi unutarak, acılar içinde yatan yaralıyı izledi.

Gülşen C., olay yerine çağrılan 112 Acil Sağlık ekiplerince ilk Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Polis ekipleri, kazayla ilgili inceleme başlattı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Sosyal mesafeyi unuttular, film seyreder gibi kazayı izlediler" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "21.10.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Sosyal mesafeyi unuttular, film seyreder gibi kazayı izlediler başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.