Sosyal medya üzerinden uyuşturucu ticareti yapan şahıs tutuklandı

Sosyal medya üzerinden uyuşturucu ticareti yapan şahıs tutuklandı, başlıklı haberin detayında; Aydın'ın Didim ilçesinde sosyal medya üzerinden uyuşturucu ticareti yapan bir kişi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü KOM Grup Amirliği uyuşturucu madde ticareti suçu ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında E.Ü. isimli bir kişinin sosyal medya üzerinden uyuşturucu madde satışı yaptığını tespit etti. Şüpheliyi şahsı takibe alan ekipler, E.Ü.’nün uyuşturucu madde sattığı şahıslardan cepbank sistemini kullanarak paraları kendi telefon numarası üzerine yatırmalarına sağladığı ve daha sonra uyuşturucu kullanan şahıslara uyuşturucu maddeyi sattığını belirledi. Bankalar ile yapılan yazışmalarda uyuşturucu madde kullanıcı konumunda bulunan şahıslar şahısların alınan ifadelerinde yatırdıkları paraları uyuşturucu madde satın aldıklarından dolayı yatırdıklarını beyan etmeleri üzerine E.Ü. yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen E.Ü. tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Sosyal medya üzerinden uyuşturucu ticareti yapan şahıs tutuklandı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "20.10.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Sosyal medya üzerinden uyuşturucu ticareti yapan şahıs tutuklandı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.