Sosyal medya platformlarında yapılan 'uçak düştü' haberi asılsız çıktı

TAKİP ET

Sosyal medya platformlarında yapılan 'uçak düştü' haberi asılsız çıktı, başlıklı haberin detayında; Kayseri'de sosyal medya platformlarında yapılan 'uçak düştü' haberi asılsız çıktı.

Reklam
Reklam

Edinilen bilgiye göre, sosyal medya platformlarında Tomarza ve Develi ilçeleri arasına uçak düştüğü şeklinde haber servis edildi. Yapılan haber asılsız çıkarken, uçağın Sivas’tan kalkan MTA’ya ait alçak irtifadan uçan uçak olduğu öğrenildi.

Ayrıca, ön çağrı biriminin uçağın pilotu ile görüştüğü, olumsuz bir durumun olmadığı bildirilirken, alçak irtifadan uçan uçağı gören bir vatandaşın uçak gözden kaybolduktan sonra ’uçak düştü’ ihbarı yaptığı öğrenildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Sosyal medya platformlarında yapılan ’uçak düştü’ haberi asılsız çıktı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "21.07.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Sosyal medya platformlarında yapılan ’uçak düştü’ haberi asılsız çıktı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.