Sosyal medya devi Instagram ile WhatsApp çöktü! WhatsApp ve Instagram'a giriliyor! Instagram ve WhatsAapp uygulaması ile web sitesi açılmıyor

TAKİP ET

Instagram ve WhatsApp akşam saatlerinde başlayan erişim sıkıntısı belirgin bir hata ile sonuçlandı. WhatsApp ve Instagrama giriş yapılmıyor (giriliyor). Instagram uygulamasında "Akış yenilenemiyor" hatası verirken, Instagram web sitesinde 5xx server hatası ile karşılaşılıyor. Instagram'a ne oldu, neden çalışmıyor sorusu da kullanıcıları meraklandırıyor.

Reklam
Reklam

Instagram akşam saatlerinde başlayan erişim sıkıntısı belirgin bir hata ile sonuçlandı. Instagram uygulamasında "Akış yenilenemiyor" hatası verirken, Instagram web sitesinde 5xx server hatası ile karşılaşılıyor. Instagram'a ne oldu, neden çalışmıyor sorusu da kullanıcıları meraklandırıyor.

INSTAGRAM VE WHATSAPP NEDEN ÇALIŞMIYOR?

Sosyal medya devi Instagram ve Whatsapp uygulaması ve web sitesinde sunucu kaynaklı bir hata olduğu varsayılıyor. Kısa süre içerisinde düzeltileceği tahmin edilirken, Instagram ve WhatsApp ın da sahibi olan Facebook tarafından herhangi bir açıklama yapılmadı.