Son Yaz 4. bölüm izle (son bölüm full) - 22 Ocak 2021, FOX TV! Son Yaz dizisinde, Akgün ile Yağmur arasında aşk...

TAKİP ET

Son Yaz 4. bölüm izle full, FOX TV. Son Yaz dizisinin son bölümü 22 Ocak 2021 de FOX TV ekranlarında yayınlanırken, bu akşam ki Son Yaz 4. bölüm de, yine muhteşem dakikalara sahne alıyor. Sevilerek izlenen Son Yaz dizisinin 4. son bölümün de, Halil Sadi, Akgün'den Selim'in elindeki tanık Latif Coşkun'un yerini bulmasını ister. Karşılığında onun yurtdışına gitme isteğini yerine getireceğine söz verir. Son Yaz 4. bölüm tek parça izle full!

Reklam
Reklam

Son Yaz 4. bölüm izle full, FOX TV. Son Yaz dizisinin son bölümü 22 Ocak 2021 de FOX TV ekranlarında yayınlanırken, bu akşam ki Son Yaz 4. bölüm de, yine muhteşem dakikalara sahne alıyor. Sevilerek izlenen Son Yaz dizisinin 4. son bölümün de, Halil Sadi, Akgün’den Selim’in elindeki tanık Latif Coşkun’un yerini bulmasını ister. Karşılığında onun yurtdışına gitme isteğini yerine getireceğine söz verir. Son Yaz 4. bölüm tek parça izle full!

SON YAZ 4. BÖLÜM FULL İZLE - FOX TV

FOX TV nin Cuma akşamları beğenilerek izlenen dizisi Son Yaz 4. yeni bölüm (full izle) bu akşam izleyici ile buluştu. Son Yaz 4. bölüm, TV de yayının hemen ardından FOX TV sayfasında ve YouTube platformunda yayınlanacaktır. Son Yaz 4. son bölüm de bu akşam, Yağmur, Kaan’dan ayrıldığı için üzgündür. Kaan ise dağılmış haldedir. Bu ayrılık iki anneyi karşı karşıya getirecektir.

SON YAZ 4. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Son Yaz 4. bölüm izle! Bu arada Metin, Serap’ın kendisine tepkili olduğunu fark eder ve nedenini öğrenmeye çalışır. Son Yaz 4. bölüm tek parça izle (full). Selim ise yokluğunda Fatih’in kendi ailesiyle çok iç içe olmasını içine sindirememektedir. Üstüne Fatih’in Canan’a iş teklifini de duyunca deliye döner ve Fatih’in ofisine yaptığı bir ziyaretle teklifi geri çekmesi için ona baskı yapar. Son Yaz 4. bölüm full!

SON YAZ SON BÖLÜM FULL İZLE - FOX TV
Son Yaz son bölüm izle
! 22 Ocak 2021 tarihinde ekrana gelen Son Yaz dizisinde yaşanan olayların devamın da bu hafta, Canan’ın işe dönme konusunda ne kadar hevesli olduğunu görünce yaptığından pişmanlık duyan Selim, Canan için harekete geçer. Son Yaz son bölüm tek parça izle!. Selim’in sevdikleri için verdiği çabayı gören Akgün çok etkilenir. Selim’e ihanet etmekle etmemek arasında, karar vermek zorunda kalacağı bir eşiktedir artık. Son Yaz son bölüm full!.

Son Yaz 4. bölüm full tek parça izle ve Son Yaz Son bölüm full tek parça izle,
aranmalarının sonuçlarını haber16.com da bulabilir, Son Yaz dizisinin 4. bölüm ve yeni bölümleri, Son Yaz yeni bölüm fragmanlarıyla ilgili gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.