Son Yaz 13. bölüm full izle son bölüm tek parça 26 Mart 2021 FOX TV YouTube! Akgün'ü yıkan gerçek

TAKİP ET

Son Yaz 13. bölüm izle! Son Yaz'ın 13. bölümü 26 Mart 2021 de FOX TV kanalında izleyici ile buluştu. Son Yaz dizisi son bölümde, Akgün aklanmıştır. Ve artık onun için yeni bir hayat başlıyordur. Selim ve Selçuk Taşkın'a kirli işlere bulaşmayacağına dair söz verir ve Soner ve Eray'la ortak olduğu mekânı canlandırmaya karar verir. Son Yaz 13. bölüm de İstanbul'dan tanıdığı sürpriz bir sanatçıyla irtibata geçer ve onu mekânlarında konser vermesi için ikna eder. Son Yaz 13. bölüm full tek parça izle haber16.com da!

Reklam
Reklam

Son Yaz 13. bölüm izle, tek parça full! Son Yaz'ın 13. bölümü 26 Mart 2021 de FOX TV kanalında izleyici ile buluştu. Son Yaz dizisi son bölümde, Akgün aklanmıştır. Ve artık onun için yeni bir hayat başlıyordur. Selim ve Selçuk Taşkın’a kirli işlere bulaşmayacağına dair söz verir ve Soner ve Eray’la ortak olduğu mekânı canlandırmaya karar verir. Son Yaz 13. bölüm de İstanbul’dan tanıdığı sürpriz bir sanatçıyla irtibata geçer ve onu mekânlarında konser vermesi için ikna eder. Son Yaz 13. bölüm full tek parça izle haber16.com da!

SON YAZ 13. BÖLÜM FULL İZLE (TIKLAYINIZ)

Son Yaz 13. bölüm de neler yaşandı? Her Cuma izlenme rekorları kıran Son Yaz 13. yeni bölüm de, Yağmur, Akgün’ün başı beladan kurtulduğu için çok mutludur. Babasının üstü kapalı bir şekilde yaptığı, Akgün’den uzak durması yönündeki uyarıları ciddiye almaya pek niyeti yoktur. Diğer taraftan Akgün, Selim’le aynı çatı altında yaşarken, Yağmur’a yaklaşamayacağını bilir ancak kendisine hâkim olmakta zorlanır. Akgün, aşkına karşı koyamayacağını anladığında ciddi bir karar alması gerekecektir.

SON YAZ SON BÖLÜM İZLE FUL TEK PARÇA!
Son Yaz son bölüm izle! Son Yaz dizisinin bu akşam yayınlanan en son bölümün de; Selim ise Akgün’le yaptığı operasyonun detaylarını saklayarak, katil zanlısı Cemal’i yakalar. Selim’in hikayesindeki boşluklar, inandırıcılığını sorgulatır ve süregelen soruşması kapsamında bu olayı da araştırması için bir muhakkik atanır. Canan, Selim’in başının bu sefer gerçekten derde girdiğinden emindir ve bunu durdurmak için harekete geçer.