Son Yaz 10. bölüm full izle (son bölüm) tek parça! FOX TV dizisi Son Yaz son bölüm izle full hd tek parça YouTube! 5 Mart 2021

TAKİP ET

Son Yaz 10. bölüm full tek parça FOX TV de yayınlandı. 5 Mart 2021 de FOX TV kanalında yayınlanan Son Yaz 10. bölüm yine nefes kesen bir bölüm ile ekrana geldi. Her bölümü ayrı heyecan veren Son Yaz son bölüm (full) de, Selim'i hedef alan araç, Akgün'e çarpmış, Akgün, Selim'in hayatını kurtarmıştır. Selim, Akgün'e her ne kadar öfkeli olsa da, bu olay sonrasında ona bir şans vermeye karar verir. Siz de Son Yaz 10. bölüm full izlemek için haberimizin detayında göz atabilirsiniz.

Reklam
Reklam

Son Yaz 10. bölüm full tek parça FOX TV de yayınlandı. 5 Mart 2021 de FOX TV kanalında yayınlanan Son Yaz 10. bölüm yine nefes kesen bir bölüm ile ekrana geldi. Her bölümü ayrı heyecan veren Son Yaz son bölüm (full) de, Selim’i hedef alan araç, Akgün’e çarpmış, Akgün, Selim’in hayatını kurtarmıştır. Selim, Akgün’e her ne kadar öfkeli olsa da, bu olay sonrasında ona bir şans vermeye karar verir. Siz de Son Yaz 10. bölüm full izlemek için haberimizin detayında göz atabilirsiniz.

SON YAZ 10. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Son Yaz 10. bölüm full izle. FOX TV nin Cuma akşamları izlenme rekorları kıran dizisi Son Yaz 10. son bölüm de, Akgün’ün peşine düşmeyeceğini, kendi yoluna gidebileceğini söyler. Özgürdür artık… Ancak Halil Sadi’nin Akgün’le ilgili başka planları vardır. Son Yaz 10. bölüm izle! Akgün herkesi şaşırtacak yeni ve tehlikeli bir yola girmek üzeredir. Akgün’ün seçimleri onu Savcı Selim’le karşı karşıya getirirken, Yağmur, aklı ve kalbi arasında kalacaktır.

SON YAZ SON BÖLÜM (FULL İZLE) NELER YAŞANDI?

Son Yaz son bölüm izle! Son Yaz dizisinin bu hafta ki son bölümü yine nefes kesiyor. Son Yaz 11. bölüm de yaşanan olayların özeti; elim’in atlattığı tehlike, Kara ailesini özellikle de Canan’ı çok korkutmuştur. Hepsi polis korumasıyla gezerken, Canan, Selim’den mesleğiyle ilgili radikal kararlar almasını ister. Son Yaz 10. bölüm full tek parça izle! Selim, Canan’ın isteklerini değerlendirirken, ikili arasında yaşanan sürpriz bir gelişme Canan’ı tek başına karar almaya iter. Son Yaz son bölüm full tek parça izle!