Sömestrde ücretsiz kodlama eğitimi

TAKİP ET

Sömestrde ücretsiz kodlama eğitimi, başlıklı haberin detayında; Bursa Büyükşehir Belediyesi, çocukların bilim ve teknolojiyi sevmeleri için yarıyıl tatilinde ücretsiz online kodlama ve yazılım eğitimi düzenledi.

Reklam
Reklam

Robokod kodlama ve yazılım otobüslerinde yüz yüze verilen, ancak pandemi sebebiyle online yapılmaya devam eden kodlama ve yazılım eğitimleri, yarıyıl tatilinde de sürüyor. Tamamen ücretsiz olan eğitimlere, 7-10 yaş (2015-2012 doğumlu) ve 11-17 yaş arasındaki (2005- 2011 doğumlu) öğrenciler katılabilecek. Sömestr dönemi kapsamında 25 Ocak-4 Şubat tarihleri arasında 2 hafta süreyle yapılacak eğitimler, 'Kodlamaya Giriş Eğitimi (Code.org)' ve 'Arduino Robotiğe Giriş ve Algoritma Eğitimi' olarak 2 ana başlıktan oluşuyor. 25 Ocak-4 Şubat tarihleri arasında salı, çarşamba, perşembe ve cuma günleri Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi'nde (BTM) yüz yüze yapılacak eğitimin kayıtları, BTM'de etkinlikten yarım saat önce alınacak.




Sömestrde ücretsiz kodlama eğitimi başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 24.01.2022 tarihinde EĞİTİM haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. EĞİTİM haberleri kategorisinde yer alan Sömestrde ücretsiz kodlama eğitimi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)