Sokak köpeğine ısıttığı sıcak suyu döken güvenlik görevlisi yakalandı
Sokak köpeğine ısıttığı sıcak suyu döken güvenlik görevlisi yakalandı, başlıklı haberin detayında; Adana'da ocakta ısıttığı sıcak suyu yatan sokak köpeğinin üzerine döken güvenlik görevlisi ağabeyinin evinde yakalandı. Şahıs emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Olay, 22 Ağustos’ta merkez Çukurova ilçesine bağlı Esentepe Mahallesi’nde bulunan bir sitede meydana geldi. İddiaya göre, vatandaşların beslediği bir sokak köpeğini site sakinleri üzerine sıcak su dökülmüş halde yaralı buldu. Olayın sitenin özel güvenlik görevlisi M.E.K.’nin yaptığının iddia edilmesi üzerine yönetim güvenlik kameralarını inceledi. Güvenlik kamerası görüntülerinde ise M.E.K.’nin güvenlik kulübesindeki ocakta suyu ısıtıp daha sonra sessizce giderek yatan köpeğin üzerine döktüğü, yanan köpeğin ise can havliyle kaçtığı görüldü. Bunun üzerine site yönetimi M.E.K.’nin işine son verdi.
Olayın sosyal medyada yayılması üzerine polis ekipleri güvenlik görevlisi M.E.K’iyi her yerde aramaya başladı. Yapılan çalışma da şüpheli M.E.K. Gürselpaşa Mahallesi’nde ağabeyinin evinde yakalanarak gözaltına alındı.Emniyetteki işlemleri tamamlan M.E.K. adliyeye sevk edildi.Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)
Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.
"Sokak köpeğine ısıttığı sıcak suyu döken güvenlik görevlisi yakalandı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "25.08.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Sokak köpeğine ısıttığı sıcak suyu döken güvenlik görevlisi yakalandı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.