Sokak hayvanlarının mamasını çalan şahıs güvenlik kameralarına yansıdı

TAKİP ET

Sokak hayvanlarının mamasını çalan şahıs güvenlik kameralarına yansıdı, başlıklı haberin detayında; Eskişehir'de sokak hayvanları için kaldırıma bırakılan mamayı kendi poşetine dolduran şüpheli şahıs güvenlik kameralarına yansıdı.

Reklam
Reklam

Olay, Ömerağa Mahallesi Gazi Yakup Satar Caddesi üzerinde akşam saatlerinde meydana geldi. Sokak hayvanları için kaldırıma bırakılan mamanın, bir şahıs tarafından poşete doldurulması güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde şüpheli şahsın, mamanın olduğu yerde bir süre bekleyerek montunun cebinden poşet bulmaya çalıştığı görüldü. Daha sonra kaldırımda bulunan kabın yanına gelen şahıs, sokak hayvanları için bırakılan mamayı kendi poşetine doldurduktan sonra olay yerinden uzaklaştı. Çevrede yaşayan vatandaşların iddiasına göre aynı şahıs, zaman zaman farklı alanlarda bulunan mamaları da topladığı belirtiliyor.




Sokak hayvanlarının mamasını çalan şahıs güvenlik kameralarına yansıdı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 28.01.2022 tarihinde ASAYİŞ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ASAYİŞ haberleri kategorisinde yer alan Sokak hayvanlarının mamasını çalan şahıs güvenlik kameralarına yansıdı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)