Sobadan çıkan yangında görevli dairesi küle döndü

TAKİP ET

Sobadan çıkan yangında görevli dairesi küle döndü, başlıklı haberin detayında; Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde bir apartmanda sobadan çıkan yangında, görevli dairesi küle döndü.

Reklam
Reklam

İlçeye bağlı Selimiye Mahallesi Göreme Sokak üzerinde bir apartmanın görevlisi, iddiaya göre evlerindeki sobayı yakıp ailesi ile misafirliğe komşusuna gitti. Sobadan çıkan alevlerin koltuklara sıçraması sonucu yangın meydana geldi. Dumanları fark eden apartman sakinlerinin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın kısa sürede söndürülürken, polis ekipleri de tedbir amaçlı apartman sakinlerini tahliye etti.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Sobadan çıkan yangında görevli dairesi küle döndü" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "20.10.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Sobadan çıkan yangında görevli dairesi küle döndü başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.