Skandalın ardından saçlarını boyadı, kaynak yapıldı

TAKİP ET

Yılın en çok konuşulan skandalına adı karıştı. Saçlarını sarıya boyatıp kaynak yaptırdı.

Reklam
Reklam

En yakın arkadaşı Kylie Jenner'ın ablası Khloe Kardashian'ın sevgilisiyle kaçamak yaptığı ortaya çıkınca skandal yaratan Jordyn Woods, dış görünüşünü değiştirdi. Genç kadın sarıya boyattığı saçlarına bir de kaynak yaptırıp uzattı. Artık Kylie Jenner da dahil, Kardashian ailesinden kimsenin görüşmediği genç kadın gece eğlencelerine başka arkadaşlarıyla gitmeye başladı.

21 yaşındaki Jordyn Woods, geçtiğimiz ay Jada Pinkett Smith'in sunduğu The Red Table adlı programa katıldı ve olup bitenleri anlattı. 21 yaşındaki Woods, Tristan Thompson ile çok ileri düzeyde bir ilişkiye girmediklerini belirtip "O beni sadece öptü. Tutku ya da başka bir şey yoktu dedi.

Programın sunucusu Pinkett Smith'in kendisine yönelttiği "Nasıl bir öpücüktü?" şeklindeki soruya da "Dudağımdan öptü. Yumuşak ya da sert bir öpüş değildi. Tristan'ın da suçlu olduğunu düşünmüyorum. Çünkü kendimi o pozisyona düşüren kişi benim. Ayrıca alkol de işin içine girince insanlar saçma davranışlarda bulunabiliyorlar" dedi. Jordyn Woods, sunucunun "Şoke oldun mu?" sorusuna da "Ne hissedeceğimi bilmiyordum. Kendime "bu olmadı" diyordum. Zaten o sırada gece kulübünden ayrılmak üzereydim" diye yanıt verdi. Woods sözlerini şöyle sürdürdü: "Arabaya bindim ve bunun olmadığını düşündüm.

BACKGRID UK