Skandal gece saniye saniye kaydedildi

TAKİP ET

Ünlü futbolcuların skandal gecesi manşetlere taşındı, Ada'da yaşanan olay gündem yarattı...

Reklam
Reklam

Bu sezonki kötü performansları sebebiyle yerden yere vurulan Chelsea'li futbolcular, 3-0'lık galibiyetin ardından eğlencenin dozunu abarttı. Batı Londra'daki bir mekanda eğlenen Chelseali yıldızlar, toplu halde kulübe gelince magazinciler de harekete geçti. Sendeleyen Ross Barkley'in durumu ise daha kötüydü.

Yıldız oyuncu taksiye binerken görüntülenmemek için ekstra bir çaba haline girince tökezledi. Milli takımda ve Chelsea'de son dönemde iyi bir peformans sergileyen Barkley'in düştüğü bu durum İngiltere'de gündem konusu oldu. Chelsea'nin orta sahası Danny Drinkwater, kulüpte tanıştığı 2 kadınla taksiye bindi. Kadınlar tanınır kişiler değildi.

Drinkwater ve kadınlar patlayan deklanşörleri görünce yüzlerini gizlemeye çalışsalar da pek başarılı olamadılar. Cahill gece 1:30'da, Giroud ise 2:30'da mekandan ayrılarak evlerinin yolunu tuttu. Fakat iki yıldızın kulüpten çıkışı Ada'da epey ses getirdi. Gecede Ross Barkley, Oliver Giroud, Danny Drinkwater, Ruben Loftur-Cheek, Garry Cahill gibi isimler göze çarptı.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ