Sivrice'de kar birikintileri kamyonlarla ilçe dışına taşınıyor
Sivrice'de kar birikintileri kamyonlarla ilçe dışına taşınıyor, başlıklı haberin detayında; Elazığ'ın Sivrice ilçesinde etkili olan ve yaklaşık 1 metreyi bulan kar birikintileri, kamyonlara yüklenerek ilçe dışına taşınıyor.
Elazığ genelinde etkili olan kar nedeniyle ekipler çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kar yağışının yer yer 1 metreyi bulduğu Sivrice ilçesinde belediye ekipleri de seferber oldu. Gece gündüz demeden yoğun bir şekilde çalışan karla mücadele ekibi, cadde ve sokaklarda karları temizliyor.
Çalışmalar kapsamında kepçe ve greyderler ile toplanan kar birikintileri, kamyonlara yüklenerek ilçe dışına taşınıyor.Sivrice'de kar birikintileri kamyonlarla ilçe dışına taşınıyor başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 03.02.2022 tarihinde ÇEVRE haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ÇEVRE haberleri kategorisinde yer alan Sivrice'de kar birikintileri kamyonlarla ilçe dışına taşınıyor başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)