☰
✕

Sivasspor'da kaleci Samassa takımdan ayrılıyor

Son dakika 'SPOR' kategorisinde yer alan habere göre; DG Sivasspor'da sözleşmesi sona eren kaleci Mamadou Samassa ile yolların ayrılacağı öğrenildi.

2019-2020 sezonunda Sivasspor’a transfer olan kaleci Mamadou Samassa, bu sezon beklenilen performansın altında kaldı. Kırmızı-beyazlı takımla sözleşmesi sona eren Malili file bekçisinin takımdan ayrılacağı alınan bilgiler arasında.
Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın da istemediği 31 yaşındaki kaleci, bu sezon Sivasspor’da Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi olmak üzere 24 maça çıktı. 4 kez sarı kartla cezalandırılan Samassa 23 kez de ilk 11’de görev aldı. Samassa ayrıca 2 bin 72 dakika sahada kaldı.
Konu ile ilgili kulüpten henüz resmi bir açıklama yapılmazken, kaleci Samassa’nın ülkesinde tatilde olduğu da öğrenildi.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Sivasspor’da kaleci Samassa takımdan ayrılıyor" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "05.06.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "Haber16.com" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan "Sivasspor’da kaleci Samassa takımdan ayrılıyor" başlıklı haberlere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.