Sivas'ta vaka sayılarında endişelendiren artış
Sivas'ta vaka sayılarında endişelendiren artış, başlıklı haberin detayında; Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 11-17 Eylül'de illere göre her 100 bin kişide görülen Covid-19 vaka sayılarını açıkladı. Koca'nın açıkladığı verilere göre Sivas'ta vaka sayıları arttı. Kentte 4-10 Eylül'de her 100 bin kişide görülen Covid-19 vaka sayısı 349,12 iken 11-17 Eylül'de 394,72'ye yükseldi.
Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) 2020 yılına ilişkin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi Sonuçlarına göre 635 bin 889 kişinin yaşadığı Sivas’ta haftalık vaka sayısı 2 bin 500 kişiyi aştı. Sivas, bu verilerle birlikte her 100 bin kişide en fazla Covid-19 vaka sayısının görüldüğü 11’inci il olarak kayıtlara geçti.
Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)
Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.
"Sivas’ta vaka sayılarında endişelendiren artış" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "25.09.2021" tarihinde "SAĞLIK" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SAĞLIK" haberleri kategorisinde yer alan Sivas’ta vaka sayılarında endişelendiren artış başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.