Sivas'ta "judo ortak çalışma kampı" düzenlenecek

TAKİP ET

Sivas'ta "judo ortak çalışma kampı" düzenlenecek başıklıklı son dakika haberinde; Sivas'ta 23-26 Haziran'da Kırşehir, Karaman ve Tokat illerinin katılımı ile "Judo Ortak Çalışma Kampı" düzenlenecek.

Reklam
Reklam

Sivas judo ekibi pandemi sonrası döneme hızlı bir başlangıç yaptı. Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Judo İl Temsilciliği tarafından 23-26 Haziran’da Kırşehir, Karaman ve Tokat illerinin katılımı ile Sivas’ta Ortak Çalışma Kampı düzenleneceği açıklandı.
4 Eylül Spor Kompleksinde bulunan Taha Akgül Spor Salonunda yapılacak olan ortak çalışma kampına katılımın yüksek olması bekleniyor.
Judo İl Temsilcisi Bekir Güzelimdağ, kampın verimli geçeceğini söyleyerek antrenörlere ve sporculara başarılar diledi.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Sivas’ta “judo ortak çalışma kampı” düzenlenecek" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "22.06.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan "Sivas’ta “judo ortak çalışma kampı” düzenlenecek" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.