Sivas'ta araç evin bahçesine uçtu: 3 yaralı

TAKİP ET

Sivas'ta araç evin bahçesine uçtu: 3 yaralı, başlıklı haberin detayında; Sivas'ta kontrolden çıkan otomobilin evin bahçesine uçması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

Reklam
Reklam

Kaza, Sivas kent merkezi Kılavuz Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.D. yönetimindeki 58 BL 748 plakalı Fiat marka otomobil Tapu Kavşağı’nda rampadan kayarak S.A. isimli şahsın bahçesine uçtu. Kazada sürücü ve araçta bulunan E.Y. ile B.Y. yaralandı. Yaralılar ambulanslarda hastaneye kaldırıldı. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı. Görgü şahitleri aynı yerde benzer şekilde kazalar meydana geldiğini ileri sürdü.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Sivas’ta araç evin bahçesine uçtu: 3 yaralı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "24.09.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Sivas’ta araç evin bahçesine uçtu: 3 yaralı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.