Sivas'ta 413 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı

TAKİP ET

Sivas'ta 413 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı, başlıklı haberin detayında; Sivas'ta geçtiğimiz günlerde etkili olan kar yağışının ardından 413 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı.

Reklam
Reklam

Sivas'ta geçtiğimiz günlerde etkili olan kar yağışı yaşamı olumsuz etkileme devam ediyor. İl genelinde yaklaşık 413 köy ve mezra yolu kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşıma kapandı. Sivas İl Özel İdare Karla Mücadele ekipleri kapanan yolları yeniden ulaşıma açmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.




Sivas'ta 413 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 28.01.2022 tarihinde ÇEVRE haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ÇEVRE haberleri kategorisinde yer alan Sivas'ta 413 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)