Sivas'ın "Yıldız"ı yamaç paraşütçülerini ağırladı
Sivas'ın "Yıldız"ı yamaç paraşütçülerini ağırladı, başlıklı haberin detayında; Sivas Yıldız Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezi, profesyonel yamaç paraşütçülerini ağırladı. Yamaç paraşütü sporcuları, 2 bin 332 metre yükseklikteki Yıldız Dağı'nın yamacından uçuş gerçekleştirdi.
Anadolu'nun parlayan yıldızı Yıldız Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezi, kayak pistlerinin eğimi, yüksekliği, pist çeşitliliği, kar kalitesi, karın kalış süresi, gece ve gündüz kayak yapma imkanı aktiviteleriyle yoluna emin adımlarla ilerliyor. Tesis bu hafta yamaç paraşütü sporcularını ağırladı. Profesyonel yamaç paraşütçülerinin gerçekleştirdiği etkinlik, Yıldız Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezi'nde renkli görüntülere sahne oldu. Sporcular, 2 bin 332 metre yükseklikten başladıkları uçuşta, karşılaştıkları manzaraya hayran kaldılar.
Keyifli bir uçuş olduYamaç paraşütü sporuyla uğraşan Furkan Taşkın, Tokat'tan Yıldız Dağı'na yamaç paraşütü yapmaya geldiğini belirterek, Yaklaşık 4 buçuk senedir yamaç paraşütlüyle uğraşıyorum. Bugün burayı denedik. Çok güzeldi ve çok hoşuma gitti, keyifli bir uçuş oldu. Yamaç paraşütü yapmak isteyenleri Yıldız Dağı'na davet ediyoruz. Sizlerle beraber gökyüzünde buluşalım dedi.Yamaç paraşütü milli sporcusu Serdar Saçlı ise, Burası yıllardır uçmak istediğimiz bölgeydi. Yıldız Dağı'nı ziyaret eden ziyaretçilere görsel amaçlı bir uçuş gerçekleştirdim. Şartlar gayet uygun ve tekrar çıkmayı planlıyoruz. Her zaman uçuş vermiyor, rüzgar biraz sert. Meteorolojiyi gözlemleyip takip ettik ve ona göre uçtuk ifadelerini kullandı.Sivas'ın Yıldızı yamaç paraşütçülerini ağırladı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 14.02.2022 tarihinde SPOR haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. SPOR haberleri kategorisinde yer alan Sivas'ın Yıldızı yamaç paraşütçülerini ağırladı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)