Sivas Belediyespor galibiyet parolası ile hazırlanıyor
Sivas Belediyespor galibiyet parolası ile hazırlanıyor, başlıklı haberin detayında; TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Sivas Belediyespor ligin 25. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Sarıyer maçının hazırlıklarını tamamladı.
Teknik direktör Yusuf Tokuş ve yardımcıları yönetiminde kapalı sentetik sahada gerçekleştirilen antrenman 1 saat 15 dakika sürdü. Antrenman Isınma ve açma germe hareketleriyle başlayıp 5'e 2 top kap çalışması ile devam etti. Yeşil-beyazlılar daha sonrasında ise dar oyun çalışması yaparken, idmanın son bölümünde Sarıyer maçının taktiği çalışıldı.
Sivas Belediyespor kafilesi, yarın havayolu ile İstanbul'a gidecek ve kampa girecek.Sarıyer ile Sivas Belediyespor arasında 12 Şubat Cumartesi günü saat 13.00'de oynanacak olan karşılaşma Sarıyer Yusuf Ziya Öniş Stadyumunda oynanacak.Sivas Belediyespor galibiyet parolası ile hazırlanıyor başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 10.02.2022 tarihinde SPOR haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. SPOR haberleri kategorisinde yer alan Sivas Belediyespor galibiyet parolası ile hazırlanıyor başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)