Sivas Belediyespor, Bayburt Özel İdarespor maçı hazırlıklarına başladı

TAKİP ET

Sivas Belediyespor, Bayburt Özel İdarespor maçı hazırlıklarına başladı, başlıklı haberin detayında; TFF 2. Lig Kırmızı Grubun 5. haftasında Bayburt Özel İdarespor'a konuk olacak olan Sivas Belediyespor, bu maçın hazırlıklarına yaptığı idmanla başladı.

Reklam
Reklam

Teknik Direktör Özer Karadaş ve ekibi yönetiminde Muhsin Yazıcıoğlu Stadyumunda gerçekleştirilen antrenman 1 saat 20 dakika sürdü. İdman ısınma hareketleri ile başladı. Yeşil-beyazlı ekip daha sonra 5’e 2 top kapma, pas ve pres çalışması yaptı. Sivas Belediyespor, çift kale maçla antrenmanı tamamladı.

Sivas Belediyespor, yarın yapacağı idmanla Bayburt Özel İdarespor maçı hazırlıklarına devam edecek.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Sivas Belediyespor, Bayburt Özel İdarespor maçı hazırlıklarına başladı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "28.09.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan Sivas Belediyespor, Bayburt Özel İdarespor maçı hazırlıklarına başladı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.