Şişli'de patenli gencin tehlikeli yolculuğu kamerada

TAKİP ET

Şişli'de patenli gencin tehlikeli yolculuğu kamerada, başlıklı haberin detayında; Şişli'de bir otobüsün arkasına tutunarak pateniyle yolculuk yapan gencin tehlikeli yolculuğu, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Reklam
Reklam

Şişli’de bir otobüsün arkasına tutunarak seyreden patenli gencin tehlikeli yolculuğu yürekleri ağza getirdi. Otobüsün arkasına tutunarak pateniyle ilerlemeye çalışan gencin tehlikeli yolculuğu, bir cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Kameraya yansıyan görüntülerde gencin kendi canını ve trafik güvenliğini hiçe sayarak pateniyle otobüsün arkasına tutunarak yaptığı tehlikeli yolculuk yer alıyor.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Şişli’de patenli gencin tehlikeli yolculuğu kamerada" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "28.09.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Şişli’de patenli gencin tehlikeli yolculuğu kamerada başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.