Şırnak'ta kar kalınlığı dozer boyunu aştı, eksi 17 derecede çalışmalar devam ediyor

TAKİP ET

Şırnak'ta kar kalınlığı dozer boyunu aştı, eksi 17 derecede çalışmalar devam ediyor, başlıklı haberin detayında; Şırnak'ta yoğun kar yağışı yol açma çalışmalarını sürdüren dozerlerin boyunu aştı. Çalışmalar eksi 17 derecede devam ediyor.

Reklam
Reklam

Şırnak'ta, karla mücadele çalışmaları devam ediyor. Kar kalınlığının dozer boyunu aştığı bölgelerde çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor. Hava sıcaklığının eksi 17 dereceyi geçtiği Kato Dağı yamacındaki Cevizağaç köyü yakınlarındaki karla mücadele çalışmaları gece gündüz sürüyor. Kar kalınlığının 3 metreyi geçtiği yollarda ekiplerin çalışmaları görüntülendi. Beytüşşebap kaymakamlığına bağlı ilçe Özel İdare ekipleri gece gündüz çalışarak köy yollarını ulaşıma açmaya devam ediyor. Dozerlerle tüneller açılarak yollar açılıyor. Operatör İrfan Cin, günlerdir karla mücadele ettiklerini, son köy yolunu da ulaşıma açtıklarını söyledi. Cin, Kar, dozer boyunu geçiyor. Açmak için çok zorlandık. Gece gündüz çalışıyoruz. Şok şükür yollarımızın tamamını açtık. Görüntülerde de gördünüz, çok kar yağdığı için güçlükle yolları açıyoruz dedi.




Şırnak'ta kar kalınlığı dozer boyunu aştı, eksi 17 derecede çalışmalar devam ediyor başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 24.01.2022 tarihinde ÇEVRE haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ÇEVRE haberleri kategorisinde yer alan Şırnak'ta kar kalınlığı dozer boyunu aştı, eksi 17 derecede çalışmalar devam ediyor başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)