Şırnak'ın Uludere ilçesinde güvenlik güçleri sokak hayvanlarına kulübe bıraktı

Şırnak'ın Uludere ilçesinde güvenlik güçleri sokak hayvanlarına kulübe bıraktı, başlıklı haberin detayında; Şırnak'ın Uludere İlçe Emniyetine bağlı Hayvan Doğa ve Çevre Koruma Büro (HAYDİ) ekipleri, Uludere Kaymakamlığı bünyesinde sokak hayvanları için hazırladıkları barınakları ilçedeki farklı noktalara bıraktı.

Uludere ilçesinde güvenlik güçleri, sokak hayvanlarını unutmadı. Ekipler, kaymakamlık bünyesinde hazırladıkları barınakları ilçede belirlenen farklı yerlere bırakarak hayvanlar için sıcak yuva ortamı sağladı. Hayvanların sıcak ortanda olması için kulübeler strafor ve polar ile dizayn edildi. Kulübelerden biri güvenlik köy korucularının olduğu yere bırakıldı. Köy Korucusu Ramazan Çelik, bölgedeki hayvanlarla kendilerinin ilgilendiğini söyledi. Polis ekiplerinin de hayvanların beslenmesi konusunda kendilerine destek verdiğini belirten Çelik, Polisler hayvanlar için mama ve kulübe getirdiler. Allah devletimize zeval vermesin. Hayvanları beslememiz için başta valimize, kaymakamımıza çok teşekkür ediyoruz. Çok güzel bir çalışma oldu'' dedi.




Şırnak'ın Uludere ilçesinde güvenlik güçleri sokak hayvanlarına kulübe bıraktı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 09.02.2022 tarihinde ÇEVRE haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ÇEVRE haberleri kategorisinde yer alan Şırnak'ın Uludere ilçesinde güvenlik güçleri sokak hayvanlarına kulübe bıraktı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)