Sinop'ta oltasını alan iskeleye koşuyor

TAKİP ET

Sinop'ta oltasını alan iskeleye koşuyor, başlıklı haberin detayında; Sinop'ta amatör balıkçılar iskelede kovalarını balıkla doldurdu.

Reklam
Reklam

Sinop’ta havaların güzel gitmesiyle Sinop İskelesi gündüz saatlerinde amatör balıkçılarla doluyor. Amatör balıkçılar, kovalarını balıkla doldurarak evlerine dönüyor.

İskelede balık avlayanlardan Saffet Özkan, hemen hemen her gün babası ile iskeleye geldiğini belirterek, "Erken gelip ava başlıyoruz. Bazen iskelede balık tutmak için yer bulamıyoruz. Burası değişik bir atmosfer. Vakit geçirmeye stres atmaya, kafa dinlemeye geliyoruz. Balık da bol çıktığı zamanlar çok keyif alıyoruz" dedi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Sinop’ta oltasını alan iskeleye koşuyor" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "17.09.2021" tarihinde "HABERDE İNSAN" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "HABERDE İNSAN" haberleri kategorisinde yer alan Sinop’ta oltasını alan iskeleye koşuyor başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.