Sinop'ta "Baba beni camiye götür" projesi
Sinop'ta "Baba beni camiye götür" projesi, başlıklı haberin detayında; Sinop'ta imam hatip okulları tarafından düzenlenen "Baba beni camiye götür" isimli proje yoğun ilgili görüyor.
Baba beni camiye götür sloganıyla 6 hafta önce Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu, Mehmet Albayrak Hafız İmam Hatip Ortaokulu ve Boyabat İmam Hatip Ortaokulunun ortaklaşa başlattıkları proje geniş katılımla devam ediyor.
Sinop Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Halil Gündoğdu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Projede amaç öğrencilere namazı sevdirmenin yanında babalarıyla birlikte sosyal aktivite yaparak pandeminin olumsuz etkilerinin azaltılması da yer alıyor. Projede, Diyanet İşleri Başkanlığının 'Cuma geceleri ailece camide buluşuyoruz projesi ile de entegre edilerek her hafta perşembe günü yatsı namazında Boyabat merkezde bulunan farklı bir camide yatsı namazı kılınıyor. Namazın ardından öğrencilere ikramlar eşliğinde okçuluk, halat çekme, bilek güreşi, zeka oyunları vb. gibi çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Projede şimdiye kadar Merkez Camisi, Çamlıca Camisi, Hacı Ergün Gürbüz Camisi, Esentepe Fatih Camisi, Kaya Camisi, Necdet-Medine Küçükbaş Camisi şenlendirildi dedi.Sinop'ta Baba beni camiye götür projesi başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 09.03.2022 tarihinde HABERDE İNSAN haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. HABERDE İNSAN haberleri kategorisinde yer alan Sinop'ta Baba beni camiye götür projesi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)