Sındırgı'da kaçak şarap operasyonu

TAKİP ET

Sındırgı'da kaçak şarap operasyonu, başlıklı haberin detayında; Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde jandarma ekipleri bir eve yaptıklar operasyonda 150 litre kaçak şarap ele geçirdi.

Reklam
Reklam

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, sahte ve kaçak içki imal ve ticaretine yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, Sındırgı İlçesinde sahte ve kaçak içki imal ve ticareti yaptığı tespit edilen 1 şüpheli şahsın ev ve eklentilerinde yapılan aramada; 150 litre kaçak şarap ele geçirdi. Ele geçen malzemelere el konularak şüpheli hakkında adli tahkikata başlanıldı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Sındırgı’da kaçak şarap operasyonu" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "21.10.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Sındırgı’da kaçak şarap operasyonu başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.