Simav OSB'de açılan dördüncü Jeotermal kuyudan müjdeli haber

TAKİP ET

Simav OSB'de açılan dördüncü Jeotermal kuyudan müjdeli haber, başlıklı haberin detayında; Kütahya Valisi Ali Çelik, Simav Jeotermal Kaynaklı Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB) için açılan dördüncü kuyudan da müjdeli haber geldiğini belirtti.

Reklam
Reklam

Vali Ali Çelik sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Simav Jeotermal Kaynaklı Tarıma Dayalı İhtisas OSB için açılan dördüncü kuyumuzdan da müjdeli haber geldi. İlk 1 saatlik üretim verilerine göre, bin 156 metre derinlikte, kuyu başı sıcaklık 135 derece, kompresörlü üretimde ise 40 litre/saniye, testlerimiz sürüyor. Simav'ımıza hayırlı olsun dedi.(EFE-)




Simav OSB'de açılan dördüncü Jeotermal kuyudan müjdeli haber başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 29.01.2022 tarihinde EKONOMİ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. EKONOMİ haberleri kategorisinde yer alan Simav OSB'de açılan dördüncü Jeotermal kuyudan müjdeli haber başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)