Silifke'de 1.8 ton gümrük kaçağı çay ele geçirildi

TAKİP ET

Silifke'de 1.8 ton gümrük kaçağı çay ele geçirildi başıklıklı son dakika haberinde; Mersin'in Silifke ilçesinde polisler, bir depoda yaptığı aramada 1 ton 800 kilogram gümrük kaçağı çay ele geçirdi.

Reklam
Reklam

Edinilen bilgiye göre, Silifke İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği, Gazi Mahallesi’nde bir depoda gümrük kaçağı çay olduğunu tespit etti. Bunun üzerine belirlenen adrese operasyon yapan ekipler, yaptığı aramada 1 ton 800 kilogram gümrük kaçağı çay ele geçirdi.
Olayla ilgili S.E. isimli şahıs gözaltına alındı.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Silifke’de 1.8 ton gümrük kaçağı çay ele geçirildi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "18.06.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan "Silifke’de 1.8 ton gümrük kaçağı çay ele geçirildi" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.