Siirt'te serinlemek için suya giren genç akıntıya kapıldı
Siirt'te serinlemek için suya giren genç akıntıya kapıldı, başlıklı haberin detayında; Siirt'te serinlemek için Botan Çayı'na giden Hüseyin Baykara (15) akıntıya kapılarak kayboldu.
Edinilen bilgilere göre, dün merkeze bağlı Meydandere köyünde ikamet eden Baykara, serinlemek için köy yakınındaki çaya girdi. Bir müddet sonra akıntıya kapılan Baykara gözden kayboldu. Yakınlarının ihbarı üzerine Siirt İl Jandarma Komutanlığı, UMKE, AFAD ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Akıntıya kapılan Baykara’nın bulunması için su altında dalgıç ekipleri, su üstünde de botlarla arama kurtarma çalışması başlatıldı.
Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)
Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.
"Siirt’te serinlemek için suya giren genç akıntıya kapıldı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "21.07.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Siirt’te serinlemek için suya giren genç akıntıya kapıldı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.