Siirt'te maddi hasarlı trafik kazası

TAKİP ET

Siirt'te maddi hasarlı trafik kazası başıklıklı son dakika haberinde; Siirt-Kurtalan karayolunda iki aracın çarpışması sonucu trafik kazası meydana geldi. Ölen ya da yaralanın olmadığı olayda araçlarda maddi hasar oluştu.

Reklam
Reklam


Edinilen bilgiye göre, Siirt-Kurtalan karayolunda Muhammet Akyüzlü yönetimindeki 06 CCH 229 plakalı araç ile Serdal Gönül yönetimindeki 56 AAD 941 plakalı araç çarpıştı. Araçlardan birinde yere dökülen benzin itfaiye ekiplerince kontrol altına alındı. Ölen ya da yaralanın olmadığı kazada araçlarda maddi hasar oluştu. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Siirt’te maddi hasarlı trafik kazası" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "15.06.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan "Siirt’te maddi hasarlı trafik kazası" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.