Siirt'te hayat boyu öğrenme sergisi açıldı

TAKİP ET

Son dakika 'KÜLTÜR SANAT' kategorisinde yer alan habere göre; Siirt'te 'Hayat Boyu Öğrenme Haftası' etkinlikleri kapsamında sergi açıldı.

Reklam
Reklam

Siirt’te Halk Eğitim Merkezi ve Çok Amaçlı Toplum Merkezi (ÇATOM) iş birliğinde yapılan çalışmalar, ’Hayat Boyu Öğrenme Haftası’ etkinliklerinde sergilendi. ’Her Zaman, Her Yerde, Herkes İçin Eğitim’ sloganı ile bu yıl ilk defa kutlanmaya başlanan ’Hayat Boyu Öğrenme Haftası’ kapsamında Çok Amaçlı Toplum Destek Merkezi’nde sergi açılışı yapıldı. Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu’nun eşi Güney Hacıbektaşoğlu ve beraberindekiler, kadınların el emeği göz nuru ürünlerinin sergilendiği stantları gezerek, inceledi. Hacıbektaşoğlu, kursiyer ve öğreticileri kutladı.
Program, yöresel yemeklerin ikramı ile son buldu.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Siirt’te hayat boyu öğrenme sergisi açıldı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "09.06.2021" tarihinde "KÜLTÜR SANAT" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "Haber16.com" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "KÜLTÜR SANAT" haberleri kategorisinde yer alan "Siirt’te hayat boyu öğrenme sergisi açıldı" başlıklı haberlere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.