Siirt'te çarşı ve mahalle bekçilerine mukavemette bulunan 4 kişi tutuklandı

TAKİP ET

Siirt'te çarşı ve mahalle bekçilerine mukavemette bulunan 4 kişi tutuklandı, başlıklı haberin detayında; Siirt kent merkezinde kimlik soran çarşı ve mahalle bekçilerine mukavemetten gözaltına alınan 4 kişi tutuklandı.

Reklam
Reklam

Siirt Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, kent merkezi Tınaz Tepe Mahallesi Süveyka Meydanı civarında durumundan şüphelenilen 3’ü erkek 1 kadına, çarşı ve mahalle bekçileri kimlik kontrolü yapmak istediği esnada görevlilere mukavemette bulunulmuştur. Konu ile alakalı Cumhuriyet Savcısı talimatı ile T.Ö., V.K., M.S.U. ve Z.K. isimli 4 şahıs gözaltına aldı. Başlatılan tahkikat sonucu 4 şahıs çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Siirt’te çarşı ve mahalle bekçilerine mukavemette bulunan 4 kişi tutuklandı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "15.09.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Siirt’te çarşı ve mahalle bekçilerine mukavemette bulunan 4 kişi tutuklandı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.