Siirt Belediyesi'nden KPSS'ye girecek adaylara ücretsiz ulaşım desteği

TAKİP ET

Siirt Belediyesi'nden KPSS'ye girecek adaylara ücretsiz ulaşım desteği, başlıklı haberin detayında; Siirt Belediyesi 1 Ağustos 2021 Pazar günü düzenlenecek olan KPSS sınavı için tüm hazırlıklarını tamamladı. Kent merkezinde sınavın yapıldığı merkezlere, ulaşım ücretsiz sağlanacak. Herhangi bir aksaklığın yaşanmaması ve adayların sınavlara geç kalmaması için sınav merkezlerinin bulunduğu bölgelere seferler nakleden Siirt Belediyesi, ayrıca sınava girecek öğrencilere de ulaşımı ücretsiz bir şekilde sağlayacak.

Reklam
Reklam

KPSS’ye girecek adaylar, sınav giriş belgelerini otobüs şoförlerine göstererek, belediye otobüslerinde ücretsiz faydalanabilecek. Covid-19 testi pozitif olan adaylar için ayrı sefer düzenlenecek Covid-19 test sonucu pozitif olan adaylar için de Belediye Ulaştırma Müdürlüğünce bu adaylar içinde ayrı otobüs seferi düzenlenecektir.

Siirt Valisi Hacıbektaşoğlu, adaylara başarılar diledi

Konuya hassasiyetle yaklaşan Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, "Sınava girecek adaylar için ulaşım konusunda tüm ekip arkadaşlarımız görevlerinin başında olacaklar. Sınav saatleri içerisinde de vatandaşlarımızın gürültü oluşturabilecek olaylardan uzak durmalarını rica ediyorum. Sınava girecek tüm adaylarımıza başarılar diliyorum" dedi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Siirt Belediyesi’nden KPSS’ye girecek adaylara ücretsiz ulaşım desteği" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "30.07.2021" tarihinde "EĞİTİM" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "EĞİTİM" haberleri kategorisinde yer alan Siirt Belediyesi’nden KPSS’ye girecek adaylara ücretsiz ulaşım desteği başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.