Sigorta Shop Kadınlar 1. Liginde 3. Hafta tamamlandı

TAKİP ET

Sigorta Shop Kadınlar 1. Liginde 3. Hafta tamamlandı, başlıklı haberin detayında; CeraStyle OSB Teknik Koleji üçüncü maçında ikinci galibiyetini aldı.

Reklam
Reklam

Sigorta Shop Kadınlar 1. Lig B Grubunda mücadele eden CeraStyle OSB Teknik Koleji ligin 3. haftasında Ankara’da oynadığı maçta Mert ve Kaan Sigorta takımını 3-1 mağlup etti. Ligde geride kalan 3 maç sonunda 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet alan Turuncu-Siyahlılar zirve takibini sürdürüyor. Lige deplasmanda Büyükçekmece Voleybol Akademi takımını 3-2 yenerek başlayan CeraStyle OSB Teknik Koleji ligin 2. hafta maçında ise sahasında İBA Kimya Ted Ankara Kolejliler takımına 3-0 kaybetti. 3.haftada ise yine deplasmanda Mert ve Kaan Sigorta takımını 3-1 mağlup eden turuncu siyahlılar 2 galibiyeti de deplasmanda aldı. CeraStyle OSB Teknik Koleji ligin 4. haftasında 31 Ekim Pazar günü sahasında Numune Gençlikspor’u konuk edecek. B Grubunda 3.Hafta maç sonuçları şu şekilde;

Mert ve Kaan Sigorta- CeraStyle OSB Teknik Koleji: 1-3

Çukurova Belediyespor-Adam Voleybol: 3-1

Mersin Büyükşehir Belediye-Büyükçekmece Voleybol: 3-2

TED Ankara Kolejliler-Bahçelievler Büyükşehir Belediye: 3-0

İlbank-Vakıfbank: 3-2

Numune Gençlik-Merinos: 1-3


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Sigorta Shop Kadınlar 1. Liginde 3. Hafta tamamlandı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "25.10.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan Sigorta Shop Kadınlar 1. Liginde 3. Hafta tamamlandı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.