Sığırcıklardan muhteşem gösteri

TAKİP ET

Sığırcıklardan muhteşem gösteri, başlıklı haberin detayında; Tekirdağ'ın üzerinde adeta dans edercesine hareket eden sığırcık kuşları izleyenleri mest etti.

Reklam
Reklam

Süleymanpaşa ilçesi semalarında sığırcık kuşları havada senkronize uçuşları ile görsel bir şölen oluşturdu. Muhteşem dans kameralara yansırken, yaptıkları hareketlerle görenlerin ilgisini çeken sığırcık kuşları Tekirdağ semalarına renk kattı. Grup halinde hiç düzeni bozmadan uçan sığırcıklar, yaklaşık yarım saat süren dansın ardından gözden kayboldu.




Sığırcıklardan muhteşem gösteri başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 26.01.2022 tarihinde ÇEVRE haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ÇEVRE haberleri kategorisinde yer alan Sığırcıklardan muhteşem gösteri başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)