Sıcak bir yuva arıyorlar

TAKİP ET

Sıcak bir yuva arıyorlar, başlıklı haberin detayında; Adana'da akşamları sıfırın altına kadar düşen havalarda sokak hayvanları sıcak bir yuva arıyor.

Reklam
Reklam

Her mevsimin seveni olduğu kadar sevmeyeni de var. Mevsim normallerinin üzerinde gözüken soğuklar nedeniyle, sokak hayvanları da barınacak bir yuva arıyor. Buz tutmuş camların ardından içeriye girmek isteyen sokak hayvanları bu havalarda yemekten çok sıcak bir yuva istiyor. Hayvanseverlerde bu soğuk havalarda, 'İster kışı, ister yazı sevin; hepimizin bildiği bir şey var. Kış mevsimi, sokaklarda yaşamak zorunda olan küçük dostlar için çok kolay geçmiyor' diyerek onlar için çalışmalar yapıyor.




Sıcak bir yuva arıyorlar başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 26.01.2022 tarihinde ÇEVRE haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ÇEVRE haberleri kategorisinde yer alan Sıcak bir yuva arıyorlar başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)