Shakira çocukları büyüttü

TAKİP ET

Müzik dünyasının ünlü yıldızı Shakira, futbolcu Gerard Pique ile birlikteliğinden dünyaya gelen iki oğlu Milan ve Sasha'yı iyice büyüttü.

Reklam
Reklam

Shakira, sevgilisi Pique ile birlikte yaşadığı İspanya'nın Barcelona kentinde iki oğlunu da alıp plaja gittiği sırada görüntülendi.

Bir sörf kıyafeti giyen 43 yaşındaki Shakira, 7 yaşındaki Milan ve 5 yaşındaki Sasha ile birlikte denize girdi. Şarkıcının iki çocuğunun da sörf kıyafeti giydiği görüldü. 

Ünlü şarkıcı, bir sörf tahtasını da alıp iki oğluyla birlikte denizde uzun süre vakit geçirdi. Milan ve Sasha'nın plajda geçirdikleri bu anlardan keyif aldıkları görüldü.

Shakira ile 33 yaşındaki futbol yıldızı Gerard Pique, 2011 yılından bu yana birlikteler.

Dünyanın en iyi savunma oyuncularından biri olarak nitelendirilen Pique ile Shakira'nın iki oğlu bulunuyor.

Henüz evlenmeyen Pique ve Shakira, iki çocuklarına kendi soyadlarını verdi. Çiftin ilk oğlu Milan Pique Mubarak 2013 yılında, Sasha Pique Mubarak da 2015 yılında dünyaya geldi.

Bir süre önce aralarının kötü olduğu iddiaları ortaya atılsa da çiftin birlikteliği sürüyor. Bunca yıllık beraberliğe ve iki çocuğa rağmen neden evlenmedikleri ise merak konusu.

Shakira bu konuda bir röportajda şunları söylemişti: "Gerçeği söylemem gerekirse evlilik beni korkutuyor. Onun beni "karısı" olarak görmesini istemiyorum. Beni kız arkadaşı olarak görmesini istiyorum."

2017 yılında depresyona giren ve sesini yitirme tehlikesiyle karşılayan Shakira, o dönemi de Pigue'nin desteğiyle atlattı.

Shakira ile Gerard Pique arasında 10 yaş bulunuyor. Shakira, 2 Şubat 1977 doğumlu. Eşi ise ondan 10 yıl sonra dünyaya geldi.

Bu noktada ilginç bir durum da söz konusu. Gerard Pique ise 2 Şubat 1987'de dünyaya geldi. Yani çift, 10 yıl arayla aynı gün doğdu.