Seydikemer'de kesinleşmiş hapis cezası olan FETÖ üyesi yakalandı
Son dakika 'ASAYİŞ' kategorisinde yer alan habere göre; Muğla'nın Fethiye ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan kişi, yakalanarak cezaevine gönderildi.
Edinilen bilgiye göre, Seydikemer İlçe Jandarma Komutanlığı ile Fethiye Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri, FETÖ üyeliğinden hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan H.K’nin ilçede olduğu bilgisine ulaştı.
Düzenlenen operasyonla Zorlar Mahallesi’ndeki bir iş yerinde yakalanan hükümlü, adliyedeki işlemlerin ardından cezaevine gönderildi.
Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)
"Seydikemer’de kesinleşmiş hapis cezası olan FETÖ üyesi yakalandı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "09.06.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "Haber16.com" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan "Seydikemer’de kesinleşmiş hapis cezası olan FETÖ üyesi yakalandı" başlıklı haberlere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.