"Sevgilimden ayrıldım ama ne gam"

TAKİP ET

Kısa bir süre önce sevgilisiyle yollarını ayıran genç model arkadaşlarıyla birlikte çıktığı yat turunda objektiflere yansıdı.

Reklam
Reklam

Kourtney Kardashian'ın çocuklarının babası ve eski sevgilisi Scott Disick ile bir ilişki sürdüren 21 yaşındaki model Sofia Richie, onunla yakın geçmişte yollarını ayırdı. Ama bu ayrılık, onu çok etkilemiş gibi görünmüyor. Ünlü şarkıcı Lionel Richie'nin kızı olan Sofia, hafta sonu bir grup arkadaşıyla birlikte çıktığı yat turunda görüntülendi.

Üç renkli bir bikini tercih eden Richie'nin keyfinin yerinde olduğu görüldü. Zaman zaman arkadaşlarına sarılıp şakalaşan model, bazen de sosyal medya sayfası için fotoğraflar çekti. Denize girmedikleri zamanlarda yatın güvertesinde oturan grup, birbirlerine güneş yağı sürerken de yardımcı oldu.

Richie ve arkadaş grubunun yat turu sırasında koronavirüs nedeniyle gereken sosyal mesafe kurallarına uymadığı da görüldü. Sofia Richie, bir dönem Justin Bieber ile yaşadığı kısa süreli birliktelikle dikkatleri üzerine çekmişti. Scott Disick ile Sofia Richie, 2017 yılında birlikte olmaya başladılar. O zamandan bu yana birkaç kez ayrılıp barıştılar.

Sofia Richie'nin babası Lionel Richie, kızının 37 yaşındaki Disick ile birlikte olmasını onaylamıyordu. Ancak Sofia Richie bu karşıt görüşlere aldırmadan ilişkisini sürdürdü. Çiftin kısa bir süre önce yollarını ayırdığı ileri sürüldü. 4 Temmuz kutlamalarında birlikte görüntülenen çiftin sevgili olarak yollarını ayırdığı ancak arkadaşlıklarının sürdüğü belirtildi.