Servis araçlarına sıkı denetim

Servis araçlarına sıkı denetim, başlıklı haberin detayında; Malatya'da jandarma tarafından yapılan uygulamada, 38 servis sürücüsüne 22 bin 381 TL idari yaptırım cezası uygulandı.

Çocuk ve gençlerin korunmasına yönelik olarak okul çevreleri ile servis araçlarının denetimi gerçekleştirildi.

Jandarma tarafından gerçekleştirilen uygulama sonucu, 2 bin 165 şahıs sorgulanarak, 987 araç ve 190 umuma açık işyeri kontrol edildi. Çeşitli suçlardan aranan 5 şahıs yakalanarak gerekli idari ve adli işlemler yapıldı. Pandemi izolasyon kurallarına uymayan 1 şahsa 3 bin 469 TL ceza kesildi.

Servis araçlarının denetimine yönelik olarak yapılan uygulamada 38 sürücüye 22 bin 381 TL idari yaptırım cezası uygulandı. 7 araç trafikten men edildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Servis araçlarına sıkı denetim" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "09.09.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Servis araçlarına sıkı denetim başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.