Serhat Ardahanspor'a Yeni Başkan

TAKİP ET

Serhat Ardahanspor'a Yeni Başkan, başlıklı haberin detayında; 2021-2022 Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Bölge 3. Grupta mücadele edecek olan Serhat Ardahanspor'da uzun süredir devam eden başkanlık krizi, Aykut Karagöz'ün göreve talip olmasıyla çözüldü.

Reklam
Reklam

Mevcut Başkan Fevzi Bozkurt’un görevi bırakacağını açıklamasının ardından gözler yeni bir adaya çevrilmişti. Serhat Ardahanspor’da maddi açıdan güçlü bir başkan arayışları başlamıştı.

Bölgesel Amatör Lig’in başlamasına kısa bir süre kala Ardahan Çıldır ilçe bağlı Güvenocak Köyünden işadamı Karagöz Group’un sahibi Aykut Karagöz takıma sahip çıkarak taraftarları sevindirdi. Aykut Karagöz teknik ekibi oluşturarak, futbolcu arayışlarını sürdürüyor.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Serhat Ardahanspor’a Yeni Başkan" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "21.10.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan Serhat Ardahanspor’a Yeni Başkan başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.